top of page

Woning gezocht

De kosten voor het plaatsen van een oproep op deze pagina is momenteel €10,- . Mocht je opzoek zijn naar woonruimte in Amsterdam en omgeving neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op.

Ömer Düsünceli

Ik ben een zelfstandige ondernemer in Amsterdam. Ik ben 45 jaar oud en momenteel ben ik opzoek naar een woning in Amsterdam West.

Amsterdam

€ 1200,- excl.

Patrick en Saskia

We zijn zelfstandige ondernemers van 52 en 43 jaar oud. Om onze woon en werkverkeer te verkleinen zijn wij opzoek naar een geschikte woonruimte in Amsterdam.

Wij zijn opzoek naar woonruimte die beschikt over minimaal 2 slaapkamers. 

Amsterdam

€ 1500,- excl.

Abdelrahman Hesham Tomoum

Hello, friends call me Tommy, I'm 21 years old and I'm from Egypt. I just moved here to Amsterdam for studying at Inholland High School for Creative Business program. I want to play football in FC Haarlem.

I'm a football player and a surfing coach, I used to live in Valencia for 5 years. And I've decided to look forward for another challenge in my life. And I hope it would be a good start for me.

I'm staying here in Amsterdam for 4 years because of my studies. I'm looking for a long-term private room in Amsterdam/Haarlem.

Amsterdam/Haarlem

€ 500,- incl.

Linda Bos

Wij zijn een spontaan stel van 29 en 33 jaar oud. Hij werkt als dj en ik ben werkzaam in de zorg. Wij houden van gezellig thuis een filmpje kijken of heerlijk uit eten gaan. Wij zijn een rustig stel en doen graag dingen samen of met vrienden. Wij zijn zoek naar woonruimte in de regio Amsterdam, Almere, Zoetermeer of Noord-Brabant.

Amsterdam

€ 850,- incl.

Fadi Doulati

Ik ben Fadi. Ik werk als kapper in Amsterdam. Ik ben rustig en schoon. Ik zoek een zelfstandig woonruimte in Amsterdam.

Amsterdam

€ 700,- incl.

Henrico Montforts

Mijn naam is Henrico Montforts. Een 17 jarige jongen die een kamer zoekt in de omgeving van Amsterdam. Per 23 april begin ik met een stage in Amsterdam. Ik volg de studie manager ondernemer Horeca. Ik heb een woonruimte nodig van 23 april tot minimaal 9 juli. Mijn hobbies zijn tennis en viool spelen. 

Amsterdam

€ 600 incl.

Natascha de Schipper

Mijn naam is Natascha (32 jaar), stewardess uit Hilversum. Ik moet op korte termijn mijn woning verlaten dus ik ben met spoed op zoek naar een leuk plekje. Ik heb hiervoor in Amsterdam gewoond en ik mis het ontzettend, dus ik wil dolgraag terug. Ik rook niet, geen huisdieren en ben erg netjes.

Amsterdam

€ 600,- / € 900,- incl.

Hilman Adriano

I am looking for an apartment for me and my two friends. So we are 3 people. 

Amsterdam

€ 1200,- incl.

Mehmet Sevigen

Ik ben Mehmet Sevigen. In mijn dagelijkse leven werk ik bij een slager. Voor mijn zelf ben ik opzoek naar een appartement of studio op korte termijn. In mijn vrij tijd kijk ik graag voetbal. 

Amsterdam

€ 1000,- incl.

Nicky

Ik ben een 25 jarige stewardess die al een tijdje op zoek is naar een woning (studio/appartement) in Haarlem. Door mijn werk ben ik veel weg van huis en hecht ik waarde aan mn eigen plek (geen gedeelde badkamer) ook heb een gezellig leven naast mijn werk. Voor mij een belangrijke voorwaarde is dat ik mijn auto kwijt kan. Een parkeervergunning is voor mij geen probleem.

Amsterdam

€ 800,- incl.

Rihab

Ik ben een meid van 19 jaar en van Marokkaanse afkomst. Ik studeer nog en werk 24+ uur in de week als Customer Care medewerker en 16+ uur Reporting Specialist. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Ik ben opzoek naar een eigen plekje.

qwehqwoeo qw

iouqiorkln 

Said en Raina

Wij zijn Said en Rania, 26 en 23 jaar oud, en op zoek naar een zelfstandige appartement met minimaal 2 kamers in Amsterdam.

Ik ben werkzaam als metrobestuurder en mijn partner is werkzaam in de thuis zorg. Onze hobby’s zijn sporten en reizen, maar een wandeling in het natuur vinden wij ook heerlijk. Ons werk bevind zich in Amsterdam waardoor wij uitsluitend in de omgeving van Amsterdam willen wonen.

Amsterdam

€ 1000,- incl.

Angelika Palma

Ik ben Angelina 21 jaar oud. Ik heb vaste werk in een kleding winkel in Alkmaar en dus ben ik op zoek naar een woonruimte, kamer of kleine appartement in Alkmaar. Als er woonruimte vrij komt in de omgeving van Alkmaar is dat ook goed. Uiteraard heb ik voor een appartement meer over dan voor een kamer. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sporten ook yoga hoort tot mijn vrijetijdsbestedingen. 

Amsterdam

€ 450,- incl.

Kiki en Pluin

Wij Kiki en Pleun zijn twee hardwerkende vrouwen wonend in Amersfoort. Omdat wij beide werkend zijn in Amsterdam zoeken wij een leuk 3-kamer appartement Amsterdam. Wij zijn beide erg schoon, rustig en betrouwbaar meiden! 

Amsterdam

€ 1200,- incl.

Maya Jaber

Hello, ik ben 20 jaar oud en ik ben op zoek naar woonruimte in Amsterdam voor een prijs van maximaal 400 euro met inschrijfadres.

Amsterdam

€ 400,- incl.

Kymo van Blokland

Ik ben een jonge man, werkzaam in de creatieve sector in Amsterdam. Heeft u een grote woning in Amsterdam met daarin ruimte om te verhuren, kunt u het extra geld goed gebruiken en heeft u iemand nodig die u helpt bij boodschappen en bijvoorbeeld klusjes? Graag kom ik eens langs om kennis te maken en wellicht kunnen we als Amsterdammers iets voor elkaar betekenen.

Amsterdam

€ 750,- incl.

Morad Badran

Vanwege de studie wil ik graag in Amsterdam wonen. Ik woon nu zelf in Rotterdam . En ik heb mooi appartement. Dus heb ik geprobeerd om ruil te doen, maar het is nog niet gelukt. En ik heb haast te verhuizen. Om in september met de studie te beginnen.

Amsterdam

€ 600,- incl.

Belinda Oosterhof

Mijn naam is Belinda, en ik ben 21 jaar oud. Ik werk fulltime in de horeca. In september ben ik van plan weer een studie te gaan volgen. De studie die ik wil gaan volgens is een BBL opleiding. Dit houd in 1 dag naar school, en 4 dagen werken. Verder ben ik een rustig maar spontaan persoon. Ik ben opzoek naar een kamer of studio in Haarlem.

Amsterdam

€ 500,- incl.

Ibrahim Unal

Ik ben Ibrahim, ik ben 50 jaar. Momenteel ben ik opzoek naar een kamer in de omgeving Haarlem of Beverwijk. Ik ben echt een rustig person. 

Amsterdam

€ 400,- incl.

Kyu Lim

I have been living in Holland since august of 2017, it's been truly amazing, living in Holland makes me happy.

I was proudly born in South Korea, lived in Washington for around 7 years and now I am studying a BSc at Universiteit van Amsterdam. I'm social but calm-spirited, have a passion for cooking with the love of sharing, and I actually enjoy cleaning! (my way of self-discipline), and Ik probeer verbeteren mijn Nederlands.. (lots to go)

Amsterdam

€ 550,- incl.

Dawid Wygrabek

Hi, my name's Dawid and I'm from Poland. I'm 21 years old and I'm looking for a room near Amsterdam with possible registration so I can obtain a BSN number. It is crucial for me as I'm planning on moving to the Netherlands by the end of July and starting to work at Netflix on the 3rd of August. My main hobbies are video games, photography, video editing and cooking. I'm sure we can get along! I speak English fluently and I'm learning Dutch.

Amsterdam

€ 500,- incl.

Aida Wondel

Ik ben Aida, 48 jaar oud. Niet rokend, niet drinkend en ook geen huisdieren. Ik ben opzoek naar een appartement of studio. Mijn voorkeur gaat uit naar een 2 kamer appartement met eigen keuken, badkamer en toilet. Het liefst in Amsterdam West, osdorp, Oost. In de prijsklasse tot 700. Verder ben ik heel rustig werkzaam in de gezondheidszorg. In mijn vrije tijd wandel ik graag of kijk naar de televisie.

Amsterdam

€ 800,- incl.

Jorge Salgado

I am Portuguese I work in a hotel in Amsterdam I am looking for a room with registration. I don't smoke I am very clean person .

Amsterdam

€ 650,- incl.

Caroline Deborah Palias

Ik ben Caroline, ik ben 36 jaar. Ik ben opzoek naar een studio/kamar in Amsterdam voor mezelf. Naast mijn studie werkt in op dit moment bij de Bijenkorf.

€ 450,- incl.

Jeroen

Hi, Im Jeroen, 38 years old and looking for place to live within Amsterdam ring (long term and unfurnished) with a max of €1050. Non smoker and no pets. Preferably not smaller then 40m2. Small outside area would be pefect (i know its too much to ask :)) Work full time within interior bussines so very house-proud and tidy. Tips or questions? Love to hear from you! Cheers Jeroen

Amsterdam

€ 1050,-

J Kluinhaar

Wij zijn Vinhi Nguyen (22) en Jean Kluinhaar (21). Wij zitten momenteel beide in ons derde jaar hbo en zijn samen opzoek naar een leuk twee slaapkamer appartement in Amsterdam. Onze voorkeur gaat uit naar Amsterdam-Oost maar staan altijd open voor andere locaties. Onze budget is ongeveer €1200 dit is wederom bespreekbaar.

Bent u opzoek naar twee spontane en enthousiaste meiden die beide werken naast hun studie en netjes zijn, wees dan niet bang een berichtje te sturen!

Amsterdam

€1200,-

bottom of page