top of page

Lange Herenvest 122, Haarlem (kantoorruimte) (verhuurd)

De Pletterij, een plezierige werkplek om op een wereldse wijze en grensoverschrijdend te werken aan je (loop) baan, je carrière of ander werk.

Deze ruimte +/-20m² is zeer geschikt voor een vereniging, zelf organisatie of het uitvoeren van een project met sociaal maatschappelijke betrekkingen. 

Lange Herenvest 122, Haarlem (kantoorruimte) (verhuurd)

De Pletterij, een plezierige werkplek om op een wereldse wijze en grensoverschrijdend te werken aan je (loop) baan, je carrière of ander werk.

Deze ruimte +/- 45m² is zeer geschikt voor een vereniging, zelf organisatie of het uitvoeren van een project met sociaal maatschappelijke betrekkingen. 

  • Eksterlaan, Haarlem (verhuurd)

Voor deze nette kamer wordt een dame gezocht, die in eerste instantie voor een duur van 6 maanden de kamer kan huren. Daarna bij wederzijds goed vinden, kan het contract verlengd worden. Diverse supermarkten en andere gelegenheden, zoals sportschool en winkelcentra bevinden zich op loopafstand. De kamer wordt gestoffeerd geleverd. 

Bij interesse kunnen we al vrij snel een afspraak maken om de kamer te bezichtigen, bij voorkeur vanaf 18 uur. 

€ 400,- p/m

Vondelweg, Haarlem (verhuurd)

Kamer te huur voor een nette werkende, of werkend en studerende dame/ mevrouw. De kamer is om en na bij 12m2. Diverse supermarkten, bushaltes en sportschool op loopafstand.

De keuken, badkamer en toilet deel je met 3 andere inwonenden. Uitzicht op de polder!

€ 410 p/m

Kamer, Amsterdam

Zeer nette kamer te huur aangeboden in Amsterdam. De huurder is op zoek naar een serieuse, nette dame met een baan, die niet rookt. De kamer is compleet ingericht. Bij de ruimte hoort een gedeelde woonkamer, keuken, douche en toilette. Tevens is er Wifi aanwezig. De kamer is beschikbaar per 1 dec voor onbepaalde tijd.

€ 400,- per maand incl.

Kamer, Amsterdam Zuid Oost

OV en winkelcentra op een paar minuten afstand. Het appartement is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Je zal het appartement delen met 1 nog nader te selecteren medebewoner. De gemeenschappelijke ruimtes als keuken, toilet en badkamer worden gedeeld. Gratis parkeren voor de deur.

€ 500,- per maand incl.

bottom of page